2025 © Alle rettigheter forbeholdt August & Martin
5 Porsjoner
1. Sett ovnen på 180 grader med over- og undervarme.
2. Vask potetene godt og ha de over på et stekebrett med bakepapir.
3. Gni potetene godt inn med olje, salt og pepper og stek de i 1t 30min.
4. Nå skal vi lage dressing. Bland sammen rømmen, majonesen, et revet hvitløksfedd, oreganoen, litt salt og pepper, og sukkeret.
5. Kutt opp baconet i terninger og stek de på medium-høy varme i en stekepanne til det er sprøtt.
6. Kutt opp piknik skinka til strimler.
7. Når potetene er ferdig lager du et snitt i dem, moser litt av innmaten og har på en ss kryddersmør, en neve revet ost, en hel boks med mais og en stor slev med skinke, dressing og saus.
8. Dette blir 5 store porsjoner så her gjelder det å samle en sulten gjeng etter byen!
Se video ↓