2025 © Alle rettigheter forbeholdt August & Martin
4 Porsjoner
1. Sett stekeovnen på 180 grader med over- og undervarme.
2. Smør inn potetene med litt olje, og krydre med salt og pepper.
3. Kutt opp kyllingen i små biter, krydre med 3 ss kebabkrydder og stek på høy varme i en stekepanne til alt er gyllent.
4. Stek potetene midt i ovnen i 1t 30min.
5. Finsnitt kålen og løken, og ha det i en bolle.
6. Ha i oreganoen, litt salt og pepper, sukkeret, eddiken og sitronsaften, og kna alt godt sammen til det er blitt slapt, men fortsatt er crispy.
7. I en skål blander du sammen yoghurten, majonesen, ketshupen og 2 ss kebablkrydder til en kebabdressing.
8. Skjær opp de glovarme potetene og ha i en ss smør, en neve revet ost, en boks mais, litt kålsalat, tre slever med kebabkjøtt og masse dressing. Kos deg!
Se video ↓