2025 © Alle rettigheter forbeholdt August & Martin
1 Porsjoner
1. Tørk godt av biffen, krydre med salt og pepper og la den stå i romtemperatur til du skal steke den.
2. Skrell potetene og skjær de i tynne chips. Skyll potetstavene i kaldt vann og tørk godt av dem med kjøkkenpapir.
3. Varm opp olje til 160 grader i en dyp jerngryte.
4. Ha noen av potetstavene i gryta, ikke for mange for da vil temperaturen synke.
5. Når stavene er gylne tar du dem ut og lar dem tørke på kjøkkenpapir.
6. Øk temperaturen på oljen til 180 grader og friter igjen til de har blitt sprø og gylne.
7. Dryss salt over og plasser i ovnen på 100 grader til du skal spise.
8. Stek biffen på høy varme i litt olje ca. to minutter på hver side.
9. Til chimichurri finhakker du alle ingrediensene og blander sammen i en skål.
Se video ↓