2025 © Alle rettigheter forbeholdt August & Martin
Porsjoner
Brownierøre:
1. Visp egg og sukker sammen.
2. Bland så inn smeltet smør og kakao.
3. Vend inn hvetemelet.
4. Hakk kokesjokoladen grovt og bland dette inn i deigen.
5. Fordel deigen i bunnen av en liten, langpanne (ca 20 x 30 cm) med bakepapir.
Cookiedeig:
1. Pisk romtemperert smør, brunt sukker og egg sammen.
2. Rør inn inn vaniljeekstrakt, salt og natron.
3. Bland inn hvetemelet til en jevn deig.
4. Hakk kokesjokoladen grovt og bland dette inn i deigen.
5. Bruk to spiseskjeer og fordel cookiesdeigen over browniesdeigen i langpannen i små klatter slik at du får cookiesdeigen jevnt utover.
Til sist:
1. Stek kaken midt i ovnen på 175 grader med over-ogundervarme i 25 min.
2. Kaken skal bli gyllen på overflaten, men vil fortsatt virke ustekt i midten.
3. Ta kaken ut av ovnen og avkjøl i romtemperatur.
4. Sett formen deretter i kjøleskapet og la kaken stå i kjøleskapet i minst 5 timer og gjerne over natten. Kaken vil da bli fast i konsistensen.
5. Løft kaken ut av formen og del kaken i firkanter med en stor, skarp kniv.
Se video ↓