2025 © Alle rettigheter forbeholdt August & Martin
4 Porsjoner
1. Del paprikaene, tomatene, løken og chiliene i to og legg utover et stekebrett med bakepapir. Dryss over olje og stek midt i ovnen på 250 grader med grillelementene på eller over- og undervarme til de får mørke flekker. Ca. 20 min. Skrell og sleng inn hvitløken etter 10-15 min.
2. Lag rømmedressing av rømmen, finhakk gressløken, ha i masse pepper og smak til med salt, lime og pepper.
3. Fjern loinen fra kyllingingfiletene før du banker de flate - ca. 1 cm. Hvis de er store kan du dele de i to.
4. Dypp filetene i mel, så pisket egg og så i knuste tortillachips. om du vil ha ekstra tykk skorpe dypper du i egg og tortilla en gang til.
5. Dekk bunnen av en stekepanne med olje varm opp på medium til medium høy varme og stek kyllingen i 2-4 minutter på hver side eller til de blir gylne. Legg de på en tallerken med papir på og dryss over salt.
6. Sett sammen burgeren med brød, tortillachips, sprø kyllingfilet, rømmedressing, strimlet isbergsalat, salsa og brød på toppen.
Kos deg!
Se video ↓