2025 © Alle rettigheter forbeholdt August & Martin
1 Porsjoner
Potetstaver
1. Sett ovnen på 200 grader med over-og undervarme.
2. Skjær opp poteten i staver.
3. Ha på oljen, saltet, pepperet og paprikapulveret.
4. Stek midt i ovnen i 25-30 min.
Yoghurtbrød
1. I en bakebolle blander du sammen hvetemelet, yoghurten, saltet, bakepulveret og oreganoen.
2. Kna deigen til den er myk og litt seig.
3. Strø litt mel på benken og kjevle ut deigen til den er 1/2 cm tykk.
4. Stek deigen i en tørr stekepanne på høy varme 2 min på hvert side.
5. Oppbevar brødet i et fuktig kjøkkenhåndkle til du skal spise.
Kjøtt
1. Del kjøttdeigpakken i to og frys den ene halvdelen til en annen gang.
2. Stek kjøttdeigen du skal spise og tilsett krydderet.
Tzatziki
1. Riv agurken og klem ut mesteparten av vannet.
2. Ha i yoghurten
3. Finrasp litt av hvitløksfeddet og bland det inn sammen med sitronsaften, saltet og pepperet.
Server alt fyllet i yoghurtbrødet og spis, slafs og kos deg med penger igjen på konto!
Tips: Vi bruker lammekjøttdeig da dette er gir best smak til gyros, men ønsker du at det skal være enda billigere bruker du svin eller kyllingkjøttdeig.
Se video under 📽️
Se video ↓