2025 © Alle rettigheter forbeholdt August & Martin
Porsjoner
Brownies:
1. Forvarm ovnen til 180 grader med over- og undervarme.
2. Ha det smeltede smøret i en bolle sammen med sukkeret og pisk godt sammen.
3. Bland i eggene, saltet og vaniljesukkeret.
4. Grovhakk melkesjokoladen og smelt 100 gram og bland inn i røren.
5. Ha i resten av sjokoladebitene i røra og sikt i melet og kakaoen. Bland sammen.
6. Sleng røra i en ildfast form eller kakeform med bakepapir og stek midt i ovnen i ca. 25 minutter. La så kaka avkjøle seg.
Salt karamellsaus:
1. Bland sammen sukkeret og vannet i en liten kjele og sett den på medium høy varme. Ikke rør i den, bare vent til den blir gyllen.
2. Når sirupen er gyllen tar du den av varmen, rører i smøret, fløten og setter den tilbake på kok. Kok til passe tykk konsistens. Den blir tykkere når den avkjøles.
3. Smak til med salt - start i det små og jobb deg oppover så den ikke blir for salt.
Se video ↓