2025 © Alle rettigheter forbeholdt August & Martin
8 Porsjoner
1. Pisk eggene og sukkeret til det blir lyst og luftig. Bland så i mel, kaka, vaniljesukker og bakepulver.
2. Hell på et stekebrett med bakepapir og stek midt i ovnen med over- og undervarme på 180 grader i 10 min.
3. Mens kaka er varm velter du en over på et nytt bakepapir og drar forsiktig av det brukte. Rull kaka inn i detnye bakepapiret og la avkjøle seg 15-25 min.
4. I mellom tiden pisker du krem av fløte, sukker og vaniljeekstrakt.
5. Pisk smør, melis og kakao til en sjokoladesmørkrem også.
6. Rull forsiktig ut kaka og smør på kremen før du ruller sammen igjen. Ha smørkremen på utsiden av kaka og dra gjennom en gaffel slik at det ser ut som bark.
7. Sett kaka i kjøleskapet og rett før servering drysser du over melis så det ser ut som snø.
Se video ↓