2025 © Alle rettigheter forbeholdt August & Martin
1 Porsjoner
1. Sett ovnen på 180 grader med over- og undervarme.
2. Blend eller stavmiks sammen cottage cheese, egg, hvitløkspulver, chilipulver og oregano til en glatt røre.
3. Ha røra over på et stekebrett ikledd bakepapir og fordel røra til en tynn pannekake.
4. Stek den først i 10 min, ta den ut og dekk oversiden med et bakepapir, flipp den rundt og løsne forsiktig av bakepapiret før du steker den videre på andre siden i 10 min til.
5. Samtidig finnsnitter du kål og rødløk, og blander det godt sammen i en bolle med finhakkede mynteblader, eddik, sukker, sitron, olivenolje salt og pepper.
6. Ha gresk yoghurt i en skål og bland inn kebabkrydder. Bruk 2 ss av yoghurtblandingen til å marienere kyllingfiletene og stek dem på middels høy varme i litt olje i 4 min på hver side eller til de er gjennomstekte.
7. Resten av yoghurtblandingen blander du inn ketshup og majones så har du en kebabdressing.
8. Trim av de tørre og sprukkede kantene på cottage cheese wrapen og fyll den opp med kebabkylling, kålsalat og kebabdressing.
9. Rull den stramt sammen med alluminiumsfolie sånn som de gjør i kebabsjapper!
10. NYT!
Se video ↓