2025 © Alle rettigheter forbeholdt August & Martin
8 Porsjoner
Paibunn:
1. Kna sammen melet og smøret til en deigklump.
2. Trykk ut i en smurt springform (26 cm.) til ca. 1 cm. opp til kanten. Sett i kjøleskapet i en halvtimes tid.
3. Prikk paibunnen med en gaffel og stek midt i ovnen på 180 grader i ca. 15 min. med over- og undervarme. La avkjøle.
.
Paifyll:
1. Bland sammen ingrediensene, utenom picnicskinka, i en bolle.
2. Kutt opp skinka i terninger og ha over i paibunnen. Hell over eggeblandingen.
3. Stek paien midt i ovnen på 180 grader i ca. 40 min. med over- og undervarme, til den er gyllen. La den avkjøle seg før du serverer den lun med en blandet salat på siden.
.
Tips!
- Den er ypperlig å oppbevare i kjøleskapet og kan varmes opp igjen eller nytes kald.
Se video ↓