2025 © Alle rettigheter forbeholdt August & Martin
4 Porsjoner
Tomatsaus
1. Finhakk løken, varm opp en kjele med litt olje og stek løken til den er myk og litt gyllen. Tilsett finhakket hvitløk og stek i 5 min til.
2. Ha i resten av ingrediensene til sausen og la de småkoke i ca. 30 min. Hvis sausen blir veldig tykk kan det være lurt å ha i en skvett vann.
Kyllingkjøttboller
1. I en bakebolle knar du sammen alle ingrediensene til en kyllingfarse.
2. Fukt fingrene med kaldt vann og form små kjøttboller som du legger utover en bakepapir.
3. Varm opp stekepannen til høy varme, ha i litt olje og brun kjøttbollene.
4. Hvis bollene ikke steker helt igjennom kan du steke de i ovnen på 180 grader i 15 min etter bruning.
5. Kok spagetti som anvist på pakken.
6. Bland sausen, kjøttbollene og pastaen sammen og server!
Se video ↓