2025 © Alle rettigheter forbeholdt August & Martin
4 Porsjoner
1. Forvarm stekeovnen på 200 grader med over- og undervarme eller varmluft.
2. Tin kyllingvingene, ha de i en bolle og bland inn chiliflakene, saltet og halvparten av chilisasuen.
3. Ha vingene over på et stekebrett med bakepapir og stek midt i ovnen i 15 minutter.
4. I mellomtiden finstrimler du kålen, river gulrøttene og blander det sammen med rømmen og sitronsaften. Smak til med salt og pepper.
5. Ta ut vingene, snu alle sammen, smør på resten av sweet chili sausen, skru ovnen opp til 225 grader med grillelementet og stek dem videre midt i ovnen i 10-15 minutter eller til de er gylne med noen mørke flekker. Følg med, dette går fort fra perfekt til brent!
6. Fyll opp en tallerken med "wings & slaw" og slafs og gris i vei!
Se video ↓