2025 © Alle rettigheter forbeholdt August & Martin
Porsjoner
1. Del opp og mos en avokado etter alle sikkerhetsregler.
2. Del i to og bland inn cherrytomatene, skvis i limen, finhakk og ha i løken, og smak til med salt og pepper.
3. Sett ovnen på 120 grader med over- og undervarme.
4. Ha godt med salt og grovkvernet pepper på biffen og legg den på et stekebrett med bakepapir.
5. Stikk i et digitalt steketermometer inn i midten av biffen og stek den midt i ovnen til biffe når 46 grader. Dette tar ca. 20 min.
6. Ta biffen ut og tørk godt av den med kjøkkenpapir.
7. Varm opp stekepannen på høy varme, ha i litt olje og stek biffen gyllen på hver side.
8. Skru ned varmen, ha i smøret og rosmarinen, og stek biffen mens du øser over urtesmør. Hold på slik slik i et par minutter og legg biffen på en fjøl til resten av maten er ferdig. Biffen skal nå være ca. 54 grader.
9. Stek eggene til speilegg og krydre dem med salt, pepper og oregano.
10. Server oppdelt biff, speilegg og guacamole på en trefjøl og nyt en solid frokost!
Se video ↓