Det er få ting på frokostbordet som kan måle seg med rykende varm eggerøre med litt gressløk på toppen - Kremete, saftig og deilig!
10 min
4 Porsjoner
Frokost
Ingredienser:
- 4 egg
- 1/2 dl melk
- 1/4 ts pepper
- 2 ss meierismør
- 1 klype salt
Fremgangsmåte:
Pisk sammen egg, melk og pepper. Pisk godt så det blir en jevn røre.
Smelt smøret i en panne på medium-høy varme og ha i eggene.
Rør med en slikkepott og ta panna av varmen rett før du synes eggene ser ferdige ut. De vil fortsette å steke litt etter at de er av varmen. Eggerøra skal være fuktig, men stekt.
Smak til med salt.
Pynt med gressløk og server mens røra er rykende fersk.
Tips: Bruk ekte meierismør! Billig kjemisk fremstilt margarin kan aldri måle seg med "the real deal"!